pat fier forjat bucuresti

Pat fier forjat

 Pat fier forjat Bucuresti.

Azi vom incerca sa va vorbim un pic despre pat fier forjat bucuresti.

Pentru multi oameni un pat fier forjat  evocă imediat niste timpuri austere legate de comunism pentru ca paturile metalice erau peste tot – în grădinițe, în tabere de pionieri,  în barăcile armatei. Dar trebuie sa facem o distinctie clara intre un pat fier forjat bucuresti si un pat metalic.

Pat fier forjat a fost la moda si a disparut de multe ori de a lungul vremii.  A fost un timp cand au fost foarte populare datorită faptului că cariile si plosnitele nu aveau unde să ascundă ca in cazul paturilor de lemn . În plus, un pat fier forjat emana  forța  și se credea că îi dă stapanului casei  puterea de „fier” în pat.

Un pat fier forjat poate fi intalnit in aproape orice perioada si in aproape orice stil : englez, spaniol, italian sau francez.

Dacă vă decideți să  renovați camera și mobilierul, atunci cu siguranță trebuie să aveți grijă să cumpărați un pat elegant și confortabil, care va dura mult timp. Piața mobilei este capabilă să satisfacă diversele gusturi ale cumpărătorilor moderni. Posibilitatea de  alegere este atât de mare încât este dificil pentru mulți să decidă asupra modelului .

Patul ar trebui să ofere confort, relaxare, stil si să se încadreze în stilistica generală a camerei.

Pat fier forjat bucuresti arata rafinat, fiabil , rezistent . Ofera stil eleganta si o anumita nota de retro. Metalul are o rezistență mare la uzură si este cel mai potrivit pentru a suporta incarcari mari.

Datorita pretului multi  oameni aleg paturi de PAL . Aceasta este o materie primă ieftina și comună. Dar,chiar daca prețul este atrăgător, PAL-ul nu este rezistent sau fiabil  pe termen lung si in final ajungi sa platesti mai mult decat ai plati pe un pat fier forjat.Deaceea va recomandăm să alegeți pat fier forjat .Este mai ieftin decât lemnul natural și mult mai rezistent decât PAL-ul.

Principalele motive pentru care mobilierul metalic este în căutare sunt atractivitatea, rafinamentul și durabilitatea.

Avantajele pat fier forjat:

Fierul forjat suporta foarte bine si temperaturi joase si temperaturi inalte.

Rezistent la socuri mecanice sau chimice.

Rezistent la greutati mari. O caracteristica foarte importantă pentru timpurile nostre unde junkfood-ul este omniprezent.

Foarte rezistent in timp. Un pat fier forjat va exista câteva decenii fără să-și piardă din caracteristici.

Produsele forjate, modelate cu grija si atentie  si va aduce un plus de eleganta dormitorului.

Fier forjat este un material natural, ecologic si ideal pentru un dormitor, deoarece  acumulează și nu emite substanțe nocive.

Dezavantaje pat fier forjat

Mentinand o temperatura standard si constanta , fier forjat rămâne relativ rece  iar pentru unii oameni acest lucru este neplacut.

Fierul prin natura sa este afectat de umiditate . Daca avem un nivel de umiditate crescut, este indicat să folosim un dezumidificator de aer atat pentru sanatatea noastra cat si pentru fierul forjat.

Alegerea pat fier forjat potrivit

Indiferent de situatia particulara a fiecarui proiect , este necesar să alegeți pat fier forjat care sa se potriveasca stilului dvs cat si cameri unde va fi instalat.

Strict și concis – pentru Hi-tech și minimalism.

Luxos, cu numeroase elemente decorative – pentru clasici (baroc, rococo și altele).

Modelele nostre sunt executate manual. Fierul este prelucrat in forja la temperaturi ridicate. Acesta este un proces complex și meticulos . Trebuie să urmarim  îndeaproape nu numai frumusețea modelului , ci și calitatea  produsului final. Pentru acest lucru este necesara indemanare si experienta ,cat si  instrumente și echipamente speciale . Tocmai deaceea pat fier forjat este executa doar la comandă.

Lucram de 12 ani in acest domeniu si incercam sa ne dezvoltam si sa crestem in experienta si profesionalism cu fiecare proiect care il ducem la indeplinire. Ca urmare, produsele noastre au un aspect deosebit si intodeauna nota unica

 

Unul dintre criteriile care trebuie luate în considerare la alegerea pat fier forjat ,este potrivirea modelului cu interiorul camerei. Mulți fac greșeala de a cumpara  cel mai elegant model, care le a atras atenția.  Rezultatul este un pat fier forjat care nu se potriveste cu conceptul camerei.

Alegeți pat fier forjat bucuresti , tinand cont de  marimea camerei, locația și nivelul dorit de confort.

Paturile sunt atat pentru copii cat si pentru adulți . Dimensiunea unui pat pentru un adult sunt 1,6m/2m si pot creste.