fier forjat artistic

Fier Forjat Otopeni

  Fier Forjat Otopeni

fier forjat otopeni

fier forjat otopeni

Executam o gama larga de garduri din fier forjat otopeni , pentru firme si persoane fizice din Bucuresti Ilfov . Garduri din fier forjat modele diverse la alegere sau modele garduri fier forjat la cererea clientului. Comenzi lucrari fier forjat la 0765533032 . Fiecare comanda beneficiaza de masuratori, transport si montaj inclus in pret .
Executam o gama larga de lucrari din fier forjat pentru firme si persoane fizice din Bucuresti , Ilfov si nu numai . Avem modele diverse de Fier forjat  la alegere sau modele fier forjat la cererea clientului. Primim comenzi pentru lucrari din fier forjat la telefon 0765533032, Fier Forjat Bucuresti .Puteti solicita telefonic sau pe e-mail o calculatie estimativa de pret in functie de modelul ales . Ulterior se va stabili o intalnire pentru efectuarea masuratorilor si stabilirea tuturor detaliilor (materiale utilizate, culoare, patina) , calculatia finala si montajul.

Vopseaua este una speciala si poate fi orice culoare.  Lucrarile pot fi finisate cu patina antica, de diverse nuante: auriu, argintiu, cupru .

Executam la comanda lucrari din fier forjat : porti , garduri, mana curenta, balustrada balcon , grilaje si orice alt tip de lucrare din fier forjat, dupa modelul propriu sau dupa modelul clientului.

Executam de asemenea , lucrari din inox: balustrade scari si balcoane .
 Ne recomanada calitatea deosebita, preturile atractive si clientii multumiti.