pat fier forjat bucuresti

Pat fier forjat

 Pat fier forjat Bucuresti.

Azi vom incerca sa va vorbim un pic despre pat fier forjat bucuresti.

Pentru multi oameni un pat fier forjat  evocă imediat niste timpuri austere legate de comunism pentru ca paturile metalice erau peste tot – în grădinițe, în tabere de pionieri,  în barăcile armatei. Dar trebuie sa facem o distinctie clara intre un pat fier forjat bucuresti si un pat metalic.

Pat fier forjat a fost la moda si a disparut de multe ori de a lungul vremii.  A fost un timp cand au fost foarte populare datorită faptului că cariile si plosnitele nu aveau unde să ascundă ca in cazul paturilor de lemn . În plus, un pat fier forjat emana  forța  și se credea că îi dă stapanului casei  puterea de „fier” în pat.

Un pat fier forjat poate fi intalnit in aproape orice perioada si in aproape orice stil : englez, spaniol, italian sau francez.

Dacă vă decideți să  renovați camera și mobilierul, atunci cu siguranță trebuie să aveți grijă să cumpărați un pat elegant și confortabil, care va dura mult timp. Piața mobilei este capabilă să satisfacă diversele gusturi ale cumpărătorilor moderni. Posibilitatea de  alegere este atât de mare încât este dificil pentru mulți să decidă asupra modelului .

Patul ar trebui să ofere confort, relaxare, stil si să se încadreze în stilistica generală a camerei.

Pat fier forjat bucuresti arata rafinat, fiabil , rezistent . Ofera stil eleganta si o anumita nota de retro. Metalul are o rezistență mare la uzură si este cel mai potrivit pentru a suporta incarcari mari.

Datorita pretului multi  oameni aleg paturi de PAL . Aceasta este o materie primă ieftina și comună. Dar,chiar daca prețul este atrăgător, PAL-ul nu este rezistent sau fiabil  pe termen lung si in final ajungi sa platesti mai mult decat ai plati pe un pat fier forjat.Deaceea va recomandăm să alegeți pat fier forjat .Este mai ieftin decât lemnul natural și mult mai rezistent decât PAL-ul.

Principalele motive pentru care mobilierul metalic este în căutare sunt atractivitatea, rafinamentul și durabilitatea.

Avantajele pat fier forjat:

Fierul forjat suporta foarte bine si temperaturi joase si temperaturi inalte.

Rezistent la socuri mecanice sau chimice.

Rezistent la greutati mari. O caracteristica foarte importantă pentru timpurile nostre unde junkfood-ul este omniprezent.

Foarte rezistent in timp. Un pat fier forjat va exista câteva decenii fără să-și piardă din caracteristici.

Produsele forjate, modelate cu grija si atentie  si va aduce un plus de eleganta dormitorului.

Fier forjat este un material natural, ecologic si ideal pentru un dormitor, deoarece  acumulează și nu emite substanțe nocive.

Dezavantaje pat fier forjat

Mentinand o temperatura standard si constanta , fier forjat rămâne relativ rece  iar pentru unii oameni acest lucru este neplacut.

Fierul prin natura sa este afectat de umiditate . Daca avem un nivel de umiditate crescut, este indicat să folosim un dezumidificator de aer atat pentru sanatatea noastra cat si pentru fierul forjat.

Alegerea pat fier forjat potrivit

Indiferent de situatia particulara a fiecarui proiect , este necesar să alegeți pat fier forjat care sa se potriveasca stilului dvs cat si cameri unde va fi instalat.

Strict și concis – pentru Hi-tech și minimalism.

Luxos, cu numeroase elemente decorative – pentru clasici (baroc, rococo și altele).

Modelele nostre sunt executate manual. Fierul este prelucrat in forja la temperaturi ridicate. Acesta este un proces complex și meticulos . Trebuie să urmarim  îndeaproape nu numai frumusețea modelului , ci și calitatea  produsului final. Pentru acest lucru este necesara indemanare si experienta ,cat si  instrumente și echipamente speciale . Tocmai deaceea pat fier forjat este executa doar la comandă.

Lucram de 12 ani in acest domeniu si incercam sa ne dezvoltam si sa crestem in experienta si profesionalism cu fiecare proiect care il ducem la indeplinire. Ca urmare, produsele noastre au un aspect deosebit si intodeauna nota unica

 

Unul dintre criteriile care trebuie luate în considerare la alegerea pat fier forjat ,este potrivirea modelului cu interiorul camerei. Mulți fac greșeala de a cumpara  cel mai elegant model, care le a atras atenția.  Rezultatul este un pat fier forjat care nu se potriveste cu conceptul camerei.

Alegeți pat fier forjat bucuresti , tinand cont de  marimea camerei, locația și nivelul dorit de confort.

Paturile sunt atat pentru copii cat si pentru adulți . Dimensiunea unui pat pentru un adult sunt 1,6m/2m si pot creste.

 

 

 

 

 

fier forjat artistic

Fier Forjat Otopeni

Balustrada fier forjat in Bragadiru

Balustrada fier forjat Bragadiru

Am inceput anul 2018 cu o balustrada din  fier forjat Bragadiru .

Am reusit sa executam cu brio , pentru un nou client , o balustrada din fier forjat.

Pe aceasta s-a aplicat o mana curenta  lemn de fag . Totodata clientul nostru a avut o cerere expresa.

Asa ca balustrada a fost scoasa in evidenta cu aplicarea unei patine de cupru accentuata . 

Fier Forjat Corbeanca

Fier Forjat Corbeanca

 

Vopsire in camp electrostatic

In acest articol voi incerca sa va explic de ce FierForjat-bucuresti.ro a ales să utilizeze vopsea industrială de înaltă calitate și vopsea email de înaltă calitate, o metoda total opusa vopsirii electrostatice. Cu o combinație de grund industrial și vopsea de calitate superioară, produsul dvs. va arăta mai bine și va dura mai mult decât daca ar fi vopsit electrostatic cu vopsea  pulbere. Iar timpul și costurile pentru întreținere este mult mai la indemana și poate fi realizat direct de proprietarul casei. Când vine timpul să vă renovati casa la fiecare 6-10 ani, pur și simplu puteti vopsi foarte simplu si gardul ,portile sau balustradale.Fier Forjat Corbeanca.

In cazul produselor vopsite electrostatic nu puteti pur si simplu sa va apucati si sa aplicati un strat de pulbere, fiind practic imposibil . Trebuie să dezinstalați gardul, sa il sablati cu o instalatie profesionala . Apoi să îl vopsiti intr o incinta speciala și să îl reinstalați . Putin cam complicat zic eu, nu????

O pierdere de timp și bani toate datorită lipsei de informații și cunoștințe in ceea ce priveste vopsirea electrostatica a produselor cunoscute generic sub numele de fier forjat.Fier Forjat Corbeanca.

In mai multe tari dinlume, mai multe  asociații de proprietari de case  au impus reguli stricte privind achizitionarea  de fier forjat vopsit electrostatic, datorită cheltuielilor majore pe care le-au suportat  cu întreținerea. Cu toate acestea producatorii de vopsea pulbere imping din rasputeri acest procedeu catre publicul consumator.

Fier Forjat Corbeanca

Vopsirea  cu pulberi pe metal a fost folosită pentru prima dată în anii 1960 in incercarea de  a reduce utilizarea excesivă de substanțe chimice toxice. Acum, procesul de acoperire cu pulbere este relativ simplu și este folosit pe scară largă ca alternativă ecologică la acoperirea cu lichid. Produce un finisaj superior ca si estetica, dacă este aplicat corect, dar, la fel ca toată vopseaua, va eșua în cele din urmă!!!!.

Fier Forjat  Corbeanca

Produsele vopsite electrostatic se vor decoji, bule vor aparea iar rugina isi va croi drum spre suprafata mai repede decât ati crede dintr-o multime de motive.Exista atat de multi factori care inițial nu pot afecta acoperirea cu pulbere, dar care la scurt timp după expirarea termenului de garanție isi vor face simtita prezenta.

Sa va prezint cateva motive pentru care vopsirea electrostatica este predispusa sa esueze:

 1. Compoziția substratului

Procedeul de vopsire electrostatica  constă din aplicarea de straturi in etape succesive.

De cele mai multe ori in 99% din ateliere se aplica un singur strat din motive evident economice.

Si in acest caz daca exista cel mic punct de rugina pe  suprafața metalică . Acesta va afecta fara indoiala singurul strat de vopsea pulbere aplicat. Si va garantez ca nici un atelier de sablat nu va reusi sa obtina o suprafata 100% rust free

 1. Denivelari si asperitati

Pentru vopsirea electrostatica suprafata stratului suport e imperativ necesar sa fie netede!!!!

Metalul  trebuie fie să fie complet netezit,sa nu existe nici o margine ascutita sau taioasa. Cand stratul suport prezinta denivelarisau asperitati,atunci trebuie aplicat un strat gros de acoperire pentru a rezista la coroziune.

Dar chiar si in acest caz o denivelare nu pot fi acoperita integral, chiar dacă se aplică straturi groase de acoperire.

 1. Muchiile  sau colțurile metalice nu sunt acoperite corespunzător

În general, rugina apare din marginea unui panou, mai degrabă decât în ​​mijlocul acestuia. Muchiile metalice pot fi deosebit de ascuțite și trebuie rotunjite în mod corespunzător, astfel încât să nu existe mici vârfuri care să treacă prin acoperirea cu pulbere . O problema deosebita o reprezinta colțurile care pot fi greu accesibile  .  Dacă nu sunt acoperite cu atenție, sunt cele mai predispuse la coroziune.

 1. Pregatirea incorecta a stratului suport

Atunci când produsul respectiv este atarnat pentru degresare chimica înainte de tratare, se pot acumula sedimente în partea de jos . De aceea acoperirea cu pulbere deseori nu reușește în locurile în care acest sediment s-a uscat pe suprafață . De asemenea, poate interveni o lipsă de tratament prealabil sau chiar utilizare incorecta a substantelor chimice degresante . Trebuie deasemenea sa luam in calcul faptul ca  unele părți ale produsului sunt mai greu de degresat decat altele

 1. Vopsea necorespunzatoare

Alegerea unui strat de pulbere necorespunzător este o greșeală obișnuită deoarece mediul în care se află lucrarea metalică arhitecturală nu este întotdeauna luat în considerare. Condițiile înconjurătoare sunt mai importante pentru metalul exterior decât pentru produsele care rămân în interior.

 1. Grosimea stratului de vopsea

Probleme pot aparea  de asemenea,si datorita modul în care sunt aplicata pulberea. Dacă pulberea este aplicata prea subțire, suprafața denivelata nu va fi acoperita uniform și ar putea duce la aparitia ruginii. Dacă un strat este prea gros, flexibilitatea va fi limitată. E necesara aplicarea de  straturi succesive și fiecare strat trebuie să fie perfect pentru o acoperire optimă a stratului suport.

 1. Tratarea necorespunzătoare

Chiar daca toti pasii si toate conditiile au fost respectate pana acum, vopsirea electrostatica poate esua dacă nu este uscata corespunzător . Acoperirea cu pulbere are nevoie de o anumită perioadă de timp la o anumită temperatură pentru a se intari corect . Daca aceste conditii nu se respecta vopsirea va arata inca  bine dar isi va pierde 90 % din proprietatii . Mai ales isi va pierde duritatea si durabilitatea . Matuirea culorii este un semn clar al uscarii necorespunzătoare.

 1. Temperatura incorecta

Temperatura de coacere este o parte extrem de importantă a vopsirii electrostatice .

Lucrările de metal trebuie să atingă temperatura recomandată pentru o perioadă de timp sugerată. Aceasta înseamnă că toată acoperirea este uniformă, nu doar suprafața.

 1. Materii prime slab calitative

De cele mai multe ori produsele finale nu rezista testului timpului . Asta pentru ca alegem sa folosim materiale super ieftine  iar diferentele de pret se traduc in calitate slaba……

Luand in considerare toate cele enumerate mai sus si mai ales datorita anilor de experienta  am ales sa nu folosim vopsirea in camp electrostatic si sa mergem pe varianta clasica…..

Fier Forjat Corbeanca

fier forjat domnesti

Fier Forjat Domnesti

 Fier Forjat Domnesti

 

Vopsire in camp electrostatic

In acest articol voi incerca sa va explic de ce FierForjat-bucuresti.ro a ales să utilizeze vopsea industrială de înaltă calitate și vopsea email de înaltă calitate, o metoda total opusa vopsirii electrostatice. Cu o combinație de grund industrial și vopsea de calitate superioară, produsul dvs. va arăta mai bine și va dura mai mult decât daca ar fi vopsit electrostatic cu vopsea  pulbere. Iar timpul și costurile pentru întreținere este mult mai la indemana și poate fi realizat direct de proprietarul casei. Când vine timpul să vă renovati casa la fiecare 6-10 ani, pur și simplu puteti vopsi foarte simplu si gardul ,portile sau balustradale.Fier Forjat Domnesti

In cazul produselor vopsite electrostatic nu puteti pur si simplu sa va apucati si sa aplicati un strat de pulbere, fiind practic imposibil . Trebuie să dezinstalați gardul, sa il sablati cu o instalatie profesionala . Apoi să îl vopsiti intr o incinta speciala și să îl reinstalați . Putin cam complicat zic eu, nu????

O pierdere de timp și bani toate datorită lipsei de informații și cunoștințe in ceea ce priveste vopsirea electrostatica a produselor cunoscute generic sub numele de fier forjat.Fier Forjat Domnesti

In mai multe tari dinlume, mai multe  asociații de proprietari de case  au impus reguli stricte privind achizitionarea  de fier forjat vopsit electrostatic, datorită cheltuielilor majore pe care le-au suportat  cu întreținerea. Cu toate acestea producatorii de vopsea pulbere imping din rasputeri acest procedeu catre publicul consumator.

Fier Forjat Domnesti

Vopsirea  cu pulberi pe metal a fost folosită pentru prima dată în anii 1960 in incercarea de  a reduce utilizarea excesivă de substanțe chimice toxice. Acum, procesul de acoperire cu pulbere este relativ simplu și este folosit pe scară largă ca alternativă ecologică la acoperirea cu lichid. Produce un finisaj superior ca si estetica, dacă este aplicat corect, dar, la fel ca toată vopseaua, va eșua în cele din urmă!!!!.

Fier Forjat Domnesti

Produsele vopsite electrostatic se vor decoji, bule vor aparea iar rugina isi va croi drum spre suprafata mai repede decât ati crede dintr-o multime de motive.Exista atat de multi factori care inițial nu pot afecta acoperirea cu pulbere, dar care la scurt timp după expirarea termenului de garanție isi vor face simtita prezenta.

Sa va prezint cateva motive pentru care vopsirea electrostatica este predispusa sa esueze:

 

 1. Compoziția substratului

Procedeul de vopsire electrostatica  constă din aplicarea de straturi in etape succesive.

De cele mai multe ori in 99% din ateliere se aplica un singur strat din motive evident economice.

Si in acest caz daca exista cel mic punct de rugina pe  suprafața metalică . Acesta va afecta fara indoiala singurul strat de vopsea pulbere aplicat. Si va garantez ca nici un atelier de sablat nu va reusi sa obtina o suprafata 100% rust free

 1. Denivelari si asperitati

Pentru vopsirea electrostatica suprafata stratului suport e imperativ necesar sa fie netede!!!!

Metalul  trebuie fie să fie complet netezit,sa nu existe nici o margine ascutita sau taioasa. Cand stratul suport prezinta denivelarisau asperitati,atunci trebuie aplicat un strat gros de acoperire pentru a rezista la coroziune.

Dar chiar si in acest caz o denivelare nu pot fi acoperita integral, chiar dacă se aplică straturi groase de acoperire.

 

 1. Muchiile  sau colțurile metalice nu sunt acoperite corespunzător

În general, rugina apare din marginea unui panou, mai degrabă decât în ​​mijlocul acestuia. Muchiile metalice pot fi deosebit de ascuțite și trebuie rotunjite în mod corespunzător, astfel încât să nu existe mici vârfuri care să treacă prin acoperirea cu pulbere . O problema deosebita o reprezinta colțurile care pot fi greu accesibile  .  Dacă nu sunt acoperite cu atenție, sunt cele mai predispuse la coroziune.

 1. Pregatirea incorecta a stratului suport

Atunci când produsul respectiv este atarnat pentru degresare chimica înainte de tratare, se pot acumula sedimente în partea de jos . De aceea acoperirea cu pulbere deseori nu reușește în locurile în care acest sediment s-a uscat pe suprafață . De asemenea, poate interveni o lipsă de tratament prealabil sau chiar utilizare incorecta a substantelor chimice degresante . Trebuie deasemenea sa luam in calcul faptul ca  unele părți ale produsului sunt mai greu de degresat decat altele

 1. Vopsea necorespunzatoare

Alegerea unui strat de pulbere necorespunzător este o greșeală obișnuită deoarece mediul în care se află lucrarea metalică arhitecturală nu este întotdeauna luat în considerare. Condițiile înconjurătoare sunt mai importante pentru metalul exterior decât pentru produsele care rămân în interior.

 

 1. Grosimea stratului de vopsea

Probleme pot aparea  de asemenea,si datorita modul în care sunt aplicata pulberea. Dacă pulberea este aplicata prea subțire, suprafața denivelata nu va fi acoperita uniform și ar putea duce la aparitia ruginii. Dacă un strat este prea gros, flexibilitatea va fi limitată. E necesara aplicarea de  straturi succesive și fiecare strat trebuie să fie perfect pentru o acoperire optimă a stratului suport.

 

 1. Tratarea necorespunzătoare

Chiar daca toti pasii si toate conditiile au fost respectate pana acum, vopsirea electrostatica poate esua dacă nu este uscata corespunzător . Acoperirea cu pulbere are nevoie de o anumită perioadă de timp la o anumită temperatură pentru a se intari corect . Daca aceste conditii nu se respecta vopsirea va arata inca  bine dar isi va pierde 90 % din proprietatii . Mai ales isi va pierde duritatea si durabilitatea . Matuirea culorii este un semn clar al uscarii necorespunzătoare.

 

 1. Temperatura incorecta

Temperatura de coacere este o parte extrem de importantă a vopsirii electrostatice .

Lucrările de metal trebuie să atingă temperatura recomandată pentru o perioadă de timp sugerată. Aceasta înseamnă că toată acoperirea este uniformă, nu doar suprafața.

 

 1. Materii prime slab calitative

De cele mai multe ori produsele finale nu rezista testului timpului . Asta pentru ca alegem sa folosim materiale super ieftine  iar diferentele de pret se traduc in calitate slaba……

 

Luand in considerare toate cele enumerate mai sus si mai ales datorita anilor de experienta  am ales sa nu folosim vopsirea in camp electrostatic si sa mergem pe varianta clasica…..

Fier Forjat Domnesti

 

Porti fier forjat Bucuresti

Fier Forjat Bucuresti Sector 1

Fier Forjat Bucuresti Sector 1 

Site-ul nostru www.fierforjat-bucuresti.ro , vine in intampinarea cerintelor dvs cu preturi accesibile si in acelasi timp cu un porofoliu vast de produse de calitate. Fierul folosit pentru realizarea acestor confectii metalice este unul de o calitate superioara, durabil in timp.

Va prezentam cea mai accesibila varianta de elemente si produse din fier forjat.  Sunt realizate intr-un mod profesional, atat dupa modelele noastre cat si dupa modele dvs proprii. Fier Forjat Bucuresti Sector 1 

Ne bazam pe calitatea elementelor si produselor noastre din fier forjat , dar si  pe multitudinea de modele din fier la preturi de criza (porti fier forjat, porti acces pietonal, garduri fier forjat, balustrade fier forjat  pentru scarile din interior, balcoane fier forjat, grilaje fier forjat).Fier Forjat Bucuresti Sector 1 

Puteti solicita oricand calculatie estimativa de pret.  Ulterior ne deplasam la lucrare pentru efectuarea masuratorilor, stabilirea tuturor detaliilor si pretul final.

Va oferim servicii complete pentru realizarea lucrarilor din fier forjat. : consultanta si masuratoare, proiectare, executie, finisaj si montaj.

Fier Forjat Bucuresti Sector 1 
Fier forjat – folosit din cele mai vechi timpuri la amenajarea locuintelor.
Avand un rol protector (garduri, balustrade, grilaje) datorita rezistentei mecanice a materialului, lucrarile din fier forjat au in acelasi timp si un important rol decorativ.

Porti fier forjat Bucuresti Sector 1

In functie de stilul resedintei clientului putem realiza modele clasice din fier forjat… .  Sau reproduceri dupa modelele vechi care se mai vad si astazi prin Bucuresti.  Putem realiza insa si modele mai simple si elegante prin linia formelor si calitatea executiei.

Elementele din fier forjat adaugate unei case pot ca confere acesteia rafinament,stil si eleganta . Fier Forjat Bucuresti Sector 1 

Realizarea unei lucrari din fier forjat trebuie gandita astfel incat sa se potriveasca cu spatiul interior sau exterior al cladirii , sa rezulte o imagine de ansamblu armonioasa si placut de privit.

Fie ca optati pentru fier forjat delicat sau masiv, fier forjat clasic sau modern, fierul forjat poate capata diverse forme. Si ramane  de-a lungul timpului un accesoriu la moda in amenajarea spatiului de locuit.Fier Forjat Bucuresti Sector 1 

Realizam o gama variata de produse din fier forjat: garduri si porti fier forjat, balustrade scari fier forjat, grilaje fier forjat, copertine, mobilier din fier forjat (mese, scaune, paturi, galerii, cuiere, oglinzi, balansoare, sfesnice, suporturi pentru reviste, suporturi pentru sticle), articole pentru gradina din fier forjat ( pergola, banci, jardiniere, suport pentru ghivece), corpuri de iluminat din fier forjat ( candelabre, felinare),Fier Forjat Bucuresti Sector 1 

Porti din forjat in Bucuresti Ilfov

Fier Forjat Bucuresti Ilfov

FIER FORJAT BUCURESTI ILFOV  – MANUAL

Executam o gama larga de porti din fier forjat pentru firme si persoane fizice din Bucuresti Ilfov.  Porti din fier forjat modele diverse la alegere sau modele porti fier forjat la cererea clientului. Comenzi porti fier forjat Bcuresti Ilfov  la 0765533032 . Fiecare comanda de porti din fier forjat beneficiaza de masuratori, transport si montaj gratuit.Fier Forjat Bucuresti Ilfov
Executam o gama larga de lucrari din fier forjat pentru firme si persoane fizice din Bucuresti Ilfov . Fier forjat modele diverse la alegere sau modele fier forjat la cererea clientului. Primim comenzi pentru lucrari din fier forjat la telefon 0765533032 . Toate lucrarile din fier forjat sunt create manual de catre mesterii fierari, care prin priceperea si pasiunea lor, creeaza opere de arta eterne .

GARDURI DIN FIER FORJAT IN BUCURESTI ILFOV 

Executam o gama larga de garduri din fier forjat pentru firme si persoane fizice din Bucuresti Ilfov . Garduri din fier forjat modele diverse la alegere sau modele garduri fier forjat la cererea clientului. Comenzi garduri fier forjat la 0765533032 . Fiecare comanda beneficiaza de masuratori, transport si montaj gratuit.
Executam o gama larga de lucrari din fier forjat pentru firme si persoane fizice din Bucuresti. Fier forjat modele diverse la alegere sau modele fier forjat la cererea clientului. Primim comenzi pentru lucrari din fier forjat la telefon 0765533032.

Executam la comanda lucrari din fier forjat : porti , garduri, mana curenta, balustrada balcon , grilaje si orice alt tip de lucrare din fier forjat, dupa modelul propriu sau dupa modelul clientului. Executam de asemenea , lucrari din inox: balustrade scari si balcoane . Ne recomanada calitatea deosebita, preturile atractive si clientii multumiti.

Puteti solicita telefonic sau pe e-mail o calculatie estimativa de pret in functie de modelul ales , iar ulterior se va stabili o intalnire pentru efectuarea masuratorilor si stabilirea tuturor detaliilor (materiale utilizate, culoare, patina) , calculatia finala si montajul.
Vopseaua este una speciala si poate fi orice culoare iar lucrarile pot fi finisate cu patina antica, de diverse nuante: auriu, argintiu, cupru, verde si violet in functie de ambientul dumneavoastra.

In Bucuresti si in apropierea Bucurestiului , transportul si montajul sunt incluse in pret. Pentru a considera o comanda lansata este necesara achitarea unui avans de 30% din valoarea lucrarii, iar plata integrala se va efectua la final, in ziua montajului.

Contact: tel: 0765533032

email:fierforjat_bucuresti@yahoo.com

pintiliemarianrobert@gmail.com

www.fierforjat-bucuresti.ro 

Cautam colaboratori (firme de constructii sau arhitecti) pentru colaborari avantajoase si de lunga durata!!!

Nota: Montam grilaje din fier la blocurile reabilitate!!!

Executam rampe pentru persoane cu dizabilitati!!!

.