Pat fier forjat Bucuresti

pat fier forjat bucuresti

Atelierul nostru a fost alegerea de top a multor clienti pentru confort, stil și longevitate.

Cu un pat metalic , dormitorul dvs va radia imediat un sentiment de eleganță și stil la modă pentru tine și oaspetii tai. Executam o mare varietate de stiluri de la moderne la clasic, la contemporan si rustic. Asa puteti fi sigur ca ve ti găsi ceva care se potrivește stilului și nevoilor dumneavoastră. Toate modelele noastre cat si modelele dvs pot fi executate  în toate dimensiunile standard, dar si in dimensiuni atipice.

Nimic nu este mai linistitor decat sa te cuibaresti într-un pat de calitate, după o zi lungă. Toate paturile paturile noastre din fier forjat sunt lucrate individual , manual,cu suflet si pasiune . Pat fier forjat bucuresti va ofera un pat de calitate superioară va rămâne în casa pentru ani si ani.

Un pat nu ar trebui să fie înlocuit la fiecare câțiva ani, din cauza uzurii normale de zi cu zi. Un cadru solid și robust construit, este important pentru familiile care isi doresc un mobilier durabil. Paturile noastre  sunt unice deoarece  reusesc  sa treaca  testul timpului datorita rezistentei la uzura zilnica . Paturile realizate de noi pot fi achizitionate in orice dimensiune la un pret accesibil .

Paturi tradiționale din lemn, de multe ori isi pierd luciul si prestanta in timp, iar unele chiar vor incepe sa se dezmembreze si sa scartie din toate incheieturile. Puneti pat metalic într-o cameră și ve ti vedea cum dintr o data  decorul se  transforma într-o operă magnifică de artă.