Garduri Fier Forjat Bucuresti

Garduri fier forjat Ilfov

fier forjat ilfov

garduri fier forjat Bucuresti

La fel ca  în cazul porților din fier forjat,si gardurile din fier forjat pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi: țeava lisa sau amprentată sau fier brut răsucit, canelat sau amprentat de orice fel de dimensiune.  Prețurile sunt calculate în funcție de model și de materialele folosite. Se fac reduceri substanțiale în cazul lucrărilor mai mari. La cererea clientului putem monta și policarbonat pe garduri pentru a asigura o intimitate și o viziune mai aparte dorită de client.

Aici va prezentăm câteva dintre modelele noastre de panouri de gard fier forjat.

Modelele prezentate se pot realiza atât din țeava lisa sau amprentată, de diferite dimensiuni, cât și din fier masiv răsucit, amprentat sau canelat. Se pot face și modificări în modelele prezentate, în funcție de dorințele clientului. Sau puteți veni dumneavoastră cu orice fel de model  după care vom executa gardurile  dorite.

Lucram continuu la calitatea lucrarilor, la imaginea firmei, prin strategia de marketing foarte bine pusa la punct, menita sa va aduca in case un produs extrem de placut, realizat aproape de perfectiune, la un pret corect si deosebit de atractiv.De aceea suntem deschisi intodeauna la sugestiile si planurile dumneavoastra.