Fier forjat Bucuresti – Firma Noastra

Fier Forjat Bucuresti - Despre noi - Fier Forjat

Firma noastra are ca obiectiv o abordare dintr un alt unghi in ceea ce priveste domeniul fier forjat din Romania. Suntem tineri dar consideram ca acesta este principalul nostru avantaj fiind capabili sa ne adaptam si sa rezolvam aproape orice cerinta a clientului legat de modelarea fierului.Prin urmare veti gasi in oferta noastra nu numai porti si garduri ci si confectii metalice de orice gen cum ar fi: leagane de gradina ,terasa,copertine,extensii ale casei,anexe mici si mijlocii chiar si hale de mici dimensiuni folosite ca si garaje.

In afara de modelele traditionale de porti si garduri realizate din fier forjat incercam sa introducem clientilor din Romania modele moderne de inspiratie americana si chiar orientala.Facem acest lucru in ideea de a oferi modele mai putin intalnite,unice dar bineinteles pentru ca incercam sa oferim clientilor nostri un pret cat mai avantajos.

In acest sens va prezentam mai multe modele de balustrade, garduri si porti, confectii metalice facute in asa fel incat sa fie extrem de utile, cu design placut, si aproape toate cu pret fix, evitand astfel neplaceri din cauza des intalnitelor diferente dintre oferta initiala si oferta finala.

 

 Executam modele prevazute de fabricant precum si orice alte modele la cererea clientilor. Se poate lucra cu proiectul clientului sau proiectul nostru .

Producem garduri, porti, balustrade  , elemente de scari si alte obiecte din fier forjat si inox la cererea clientilor.

Ne-am dedicat timpul si cunostintele pentru a gasi cele mai bune decoratiuni interioare si exterioare din fier forjat si inox. Am strans o colectie de fier forjat si inox pentru a va satisface orice nevoie.

Va oferim o gama larga de servicii precum: masurari, design, asamblare si livrare.

Produsele noastre sunt proiectate si masurate de ingineri cu o vasta experienta in domeniul lucrului cu fier forjat si al inox.Produsele sunt fabricate in atelierul nostru, dotat cu tehnologie germana de ultima ora, pentru o calitate care vorbeaste de la sine.

Fier forjat Bucuresti – Produse Oferite

Va oferim produse de cea mai buna calitate pentru toate nevoile dumneavoastra. Traditia de sute de ani a mesterilor fierari se amesteca cu tehnologia, in a va oferi  produse  de cea mai buna calitate. Dar un produs din fier forjat nu este doar un element de continuitate , ci si o opera de arta, unica si extraordinara. Mai mult, posibilitatile de lucru  sunt nelimitate. Porti, usi, balustrade, ornamente de gradina ,etc.

Pentru un plus de lux, atmosfera si decor, alegerea optima este un obiect din fier forjat!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns