Porti din forjat in Bucuresti Ilfov

Fier Forjat Bucuresti Ilfov

FIER FORJAT BUCURESTI ILFOV  – MANUAL

Executam o gama larga de porti din fier forjat pentru firme si persoane fizice din Bucuresti Ilfov.  Porti din fier forjat modele diverse la alegere sau modele porti fier forjat la cererea clientului. Comenzi porti fier forjat Bcuresti Ilfov  la 0765533032 . Fiecare comanda de porti din fier forjat beneficiaza de masuratori, transport si montaj gratuit.Fier Forjat Bucuresti Ilfov
Executam o gama larga de lucrari din fier forjat pentru firme si persoane fizice din Bucuresti Ilfov . Fier forjat modele diverse la alegere sau modele fier forjat la cererea clientului. Primim comenzi pentru lucrari din fier forjat la telefon 0765533032 . Toate lucrarile din fier forjat sunt create manual de catre mesterii fierari, care prin priceperea si pasiunea lor, creeaza opere de arta eterne .

GARDURI DIN FIER FORJAT IN BUCURESTI ILFOV 

Executam o gama larga de garduri din fier forjat pentru firme si persoane fizice din Bucuresti Ilfov . Garduri din fier forjat modele diverse la alegere sau modele garduri fier forjat la cererea clientului. Comenzi garduri fier forjat la 0765533032 . Fiecare comanda beneficiaza de masuratori, transport si montaj gratuit.
Executam o gama larga de lucrari din fier forjat pentru firme si persoane fizice din Bucuresti. Fier forjat modele diverse la alegere sau modele fier forjat la cererea clientului. Primim comenzi pentru lucrari din fier forjat la telefon 0765533032.

Executam la comanda lucrari din fier forjat : porti , garduri, mana curenta, balustrada balcon , grilaje si orice alt tip de lucrare din fier forjat, dupa modelul propriu sau dupa modelul clientului. Executam de asemenea , lucrari din inox: balustrade scari si balcoane . Ne recomanada calitatea deosebita, preturile atractive si clientii multumiti.

Puteti solicita telefonic sau pe e-mail o calculatie estimativa de pret in functie de modelul ales , iar ulterior se va stabili o intalnire pentru efectuarea masuratorilor si stabilirea tuturor detaliilor (materiale utilizate, culoare, patina) , calculatia finala si montajul.
Vopseaua este una speciala si poate fi orice culoare iar lucrarile pot fi finisate cu patina antica, de diverse nuante: auriu, argintiu, cupru, verde si violet in functie de ambientul dumneavoastra.

In Bucuresti si in apropierea Bucurestiului , transportul si montajul sunt incluse in pret. Pentru a considera o comanda lansata este necesara achitarea unui avans de 30% din valoarea lucrarii, iar plata integrala se va efectua la final, in ziua montajului.

Contact: tel: 0765533032

email:fierforjat_bucuresti@yahoo.com

pintiliemarianrobert@gmail.com

www.fierforjat-bucuresti.ro 

Cautam colaboratori (firme de constructii sau arhitecti) pentru colaborari avantajoase si de lunga durata!!!

Nota: Montam grilaje din fier la blocurile reabilitate!!!

Executam rampe pentru persoane cu dizabilitati!!!

.